Főoldal Tervezőknek

Viszonteladó partnereket keresünk, az ország egész területéről!

Viszonteladói kapcsolattartó:

Daragó Péter
Tel: +36 30 677 2020
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Beszállító partnereink

Alukoenigstahl
Alukoenigstahl
Schüco
Schüco
Roto
Roto
Rurik

Finesa
Finesa
Gava Plast
Gava Plast
Polilakk
Polilakk
Würth
Würth
VBH
VBH

Az ALUKÖNIGSTAHL a magasépítés területén a legmodernebb műszaki fejlesztéseknek és építészeti kihívásoknak elegettevő, dinamikusan fejlődő nagykereskedelmi vállalat. Az építőiparban kínálunk vevőinknek, partnereinknek alumínium,- acél- és műanyag nyílászáró profilrendszereket, olyan elismert márkák kizárólagos képviselőjeként, amelyek nemzetközileg is piacvezető termékeknek számítanak.


A Schüco névről elsőre mindenkinek a magasépítésben alkalmazott acél és alumínium portálrendszerek legmagasabb osztályát képviselő nyílászárók gyártására szakosodott cég jut eszébe. Pedig a gyár komplett műanyag nyílászáró rendszert is fejlesztett ami az alumínium nyílászárókhoz hasonlóan a legmagasabb színvonallal lett megtervezve. Az alumínium nyílászárókhoz hasonlóan, a dinamikus üzletpolitikának köszönhetően egész Európára kiterjesztett képviselettel rendelkeznek. A műanyag nyílászárók esetében is ugyan az volt a gyár alapelve mint a magasépítésben. A technológia korlátok keretén belül elérhető maximális szintű gyártástechnológia alkalmazása. A termék kínálat kialakításának köszönhetően minden épületszerkezethez megtalálható a megfelelő nyílászáró ami kedvező ár mellett maximális hő és hangszigetelést biztosít. A világszerte működő Schüco minden országban kiemelt terméktámogatástbiztosít az építészeknek és beruházóknak. Nem véletlen, hogy a tervezéskor a nyílászárók konszignációjában a műanyag ablak műszaki paraméterénél első sorban a tervezők a Schüco vagy azzal azonos értékű szerkezeti paramétert adják meg.


A kényelmes épületek szolgálatában.

Több mint 75 éve már, hogy Wilhelm Frank feltalált egy terméket, amely addig teljesen ismeretlen volt, és amely nélkül a mai életünket már nem tudnánk elképzelni. Ez a termék pedig az ablakokhoz alkalmazható bukó-nyíló vasalat.

Ez a termék lehetővé tette, hogy az ablakokat ne csak nyitni lehessen, hanem buktatni is és az így létre jövő nyíláson keresztül szellőztetni.
Ez csak egy apró, de praktikus találmány volt csak? Nem, annál sokkal több: része egy nagy feltalálói folyamatnak és egy vállalatcsoport születésének pillanata, mely napjainkbantechnológiai kompetenciájával messze kitűnik a versenytársai közül.

Milyenek lesznek a jövő ablakai és ajtajai? Mik a felhasználók elvárásai a nyílászárókkal szemben? A Roto alkalmazottai folyamatosan ezekre a kérdésekre keresik a válaszokat és az általuk fejlesztett termékek is ebbe az irányba mutatnak.

 

A Finesa 2005 óta van jelen a hazai piacon. Tevékenységi körébe ablakpárkányok, könyöklők, ajtópanelek, takarólécek forgalmazása ill. méretre gyártása tartozik. Megalakulása óta többszáz kilométernyi ablakpárkányt értékesített, ezzel az elsők közé nőtte ki magát. Jelenleg a legnagyobb raktárkészlettel rendelkezik a magyarországi építőipari piacon, mely lehetővé teszi ügyfeleink rendkívül gyors kiszolgálását. Legfontosabb a minőség, a gyors szállítás és a kedvező ár, de mindenekelőtt a vevők elégedettsége, mert a legjobb ajánló az elégedett vevő.

 

Cégünk 2000-ben kezdte meg működését, Miskolcon, a Diósgyőri Ipari Park területén.
Fő tevékenységünk az ipari porfestés, hétköznapi nevén szinterezés.

Az ügyfélorientált kiszolgálás és a pontos munkavégzés gyors piaci térnyerést eredményezett. Az évek során az alábbi technológiai fejlesztéseket hajtottuk végre:

  • 2002 Alumínium vegyi felületkezeléséhez szükséges, korszerű kromátozó technológiai sor telepítése, ISO minőségbiztosítási rendszer bevezetése 2005: Modern szórástechnika és beégető kemence beüzemelése
  • - 2007 Szemcseszóró berendezés üzembe helyezése
  • - 2009 Technológiai fejlesztés, kisüzem beindítása
  • - 2010 Új, korszerű üzemcsarnok építése
  • - 2011 Automata szórástechnika bevezetése
  • - 2012 Fémek fahatású bevonatkészítésének technológiai fejlesztése
  • - 2013 QUALOCOAT nemzetközi minőségbiztosítási rendszer bevezetése
  • - 2014 Üzemeinkben a lemezmegmunkálást végző új gépeink további igényeket tudnak kiszolgálni, melyet társvállalkozásunk, a Polilux Kft végez.

A mai napig családi tulajdonban lévő Würth vállalatcsoport a minőség és az innováció melletti elkötelezettségének köszönheti, hogy az alapítás óta eltelt több mint hat évtizedben családi kisvállalkozásból a világon mindenhol jelenlévő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A Würth 84 országban csaknem 400 vállalattal képviselteti magát, és világszerte 62.000 munkatárs áll a Partnerek szolgálatára.


Egyszerűen minden. Minden egyszerűen. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY, MAGASABB ÉRTÉK

A VBH sokoldalú, ami a vevőinket is azzá teszi: széles körű termékprogramunkat az igények határozzák meg. Ez optimális módon ötvöződik a minden igényt kiszolgáló kipróbált és modern szolgáltatásokkal és egy biztos alapokon nyugvó logisztikával. Olyan szolgáltatási csomagot kínálunk, ami minden területen optimálisan támogatja partnereinket a napi munkájukban.

A VBH előrelátó, ezáltal partnereink is körültekintően tudnak cselekedni:
a mi ügyfeleinknek is már ma a holnapra kell gondolniuk. Ezért várhatják el tőlünk ugyanezt. Időben felismerjük a piac alakulását és aktívan alakítjuk is.

A VBH megbízható, ezért partnereink ennek megfelelően tudnak dolgozni:
Kollégáink jól képzettek és rendelkeznek a szükséges tapasztalattal. Hatékony és bevált gyakorlatunknak köszönhetően a VBH optimális költség- és teljesítményszinten dolgozik.

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

  • Telefon: 06 36 515-264
  • Fax: 06 36 515-263
Berg System

Kövess minket

Főoldal Tervezőknek

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.