Főoldal Újdonságok

Műanyag ablak gyártás EgerbenNyílászáróink elkészítésekor elsődleges szempont, hogy a gyártósorról ne csupán egy ablak kerüljön le, hanem termékeinkben alkotásvágyunkon kívül benne legyen szívünk-lelkünk, elhivatott, több gyártó és forgalmazó által elismert szakembereink hozzáértése, valamint az alapanyagok (mint profil, szárny működtető vasalat, üveg és egyéb kiegészítők), kiváló minősége, megelőzve ezzel versenytársainkat, hogy nevünk egyet jelentsen a minőséggel és tartóssággal.

Bővebben: Műanyag nyílászáró gyártás

AbalakcsereSokan azt gondolnák, hogy az ablakcsere egyszerű folyamat. Valójában ez az állítás csak akkor igaz, ha szakemberek segítségét vesszük igénybe az ablakcsere kivitelezésekor. Egyéb esetekben sok kérdéses dologra kell magunknak megoldást találni az ablakcsere során. Egy helyesen végrehajtott ablakcsere ugyanis bonyolultabb annál, mint hogy kiveszik a régi szerkezetet, és behelyezik helyette az újat. Sokkalta többről van szó, főleg akkor, ha az ablakcsere még egyéb felújítással vagy további extrák beépítésével is megfűszerezik. A BERG nyílászárók precíz gyártása lehetővé teszi a tökéletes ablakcserét, így nagy segítséget nyújtva a forgalmazók és kivitelezők számára. A nyílászárók szakszerű cseréjénél nagyon fontos szempont, hogy szakképzett és megfelelő gyakorlattal rendelkező szakemberek végezzék. A szakszerű beszerelés első lépése a tok szerkezet tökéletes elhelyezése. Ellenőrizni kell a víz- és függőlegesség mellett a tok átló megfelelő méretét, ennek pontossága jelentősen kihat a későbbi szárny finom állítására. 

Berg System nyílászárókMűanyag ablakok választásánál a minőséget, designt és innovációt vegye figyelembe. A magasabb igényeket 70 mm-es beépítési mélységgel elégítheti ki. A 82 mm beépítési mélységű ablakrendszerek a prémium szegmenset képezik és teljesítik az energiatakarékos építési móddal szemben támasztott magas követelményeket.

Akár renoválásról, akár új építkezésről, városi vagy vidéki házról, századfordulói vagy hightech stílusról legyen szó: a BERG System bármely épülethez és stílusirányzathoz megfelelő ablakmegoldást kínál Önnek. A BERG nyílászárók gyártása a legmodernebb gépek, szerszámok és technológia felhasználásával valósul meg. A BERG nyílászárók forgalmazása viszonteladó partnereken keresztül történik.

3 rétegű üvegezésNapjaink egyik legfontosabb problémája az energia kibocsátás csökkentése. A 2009. évtől Magyarországon is egyre jobban elterjedt a három rétegű üvegezés. Ezen szerkezetek használatával, az eddig legtöbbet használt 4-16Ar-4 Low-e (Ug=1,0 W/m2K) szerkezetet lassan felváltja, a 3-rétegű 4 Low-e- 12Ar- 4 - 12Ar- 4 Low-e (Ug=0,67 W/m2K) üvegszerkezetet. Így a hőtechnikai tulajdonságok jelentős javításával lehet energiát megtakarítani, komfortérzetünket növelni.

Bővebben: 3 rétegű üvegezés

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

  • Telefon: 06 36 515-264
  • Fax: 06 36 515-263
Berg System

Kövess minket

Főoldal Újdonságok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.