Főoldal Friss hírek Műanyag nyílászáró gyártás

Műanyag ablak gyártás EgerbenNyílászáróink elkészítésekor elsődleges szempont, hogy a gyártósorról ne csupán egy ablak kerüljön le, hanem termékeinkben alkotásvágyunkon kívül benne legyen szívünk-lelkünk, elhivatott, több gyártó és forgalmazó által elismert szakembereink hozzáértése, valamint az alapanyagok (mint profil, szárny működtető vasalat, üveg és egyéb kiegészítők), kiváló minősége, megelőzve ezzel versenytársainkat, hogy nevünk egyet jelentsen a minőséggel és tartóssággal.

 Új gyártócsarnokunk 2013. nyarára készült el Egerben, könnyen megközelíthető helyen. A gondosan kiválasztott alapanyagokból, modern technológiával felszerelt gyártósorokon, jól képzett, a nyílászáró-gyártás területén több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereink készítik el Önnek a kiváló ár-érték arányú ablakait és ajtóit.

A fent felsoroltakon kívül még az elismert, nagy múlttal rendelkező beszállítóinkkal való együttműködés is megbízhatóságunk alapját képezi. Nyílászáróink SCHÜCO német profilrendszerből készülnek, ROTO vasalatokkal, melyek szintén garanciát jelentenek a minőségre, korszerűségre.

A Berg System Kft. rendkívül fontosnak tartja környezetünk védelmét, ezért a nyílászárók gyártásakor keletkező hulladék nem a környezetünket szennyezi, hanem újrahasznosítás formájában ismételten felhasználásra kerül.

Szinten a témát érinti, hogy a korszerű technológiával előállított nyílászáróink nem csak a fűtési költségeket csökkentik, hanem egyúttal hozzájárulnak a globális felmelegedés lassításához. Filozófiánk részét képezi még a vevőközpontú szemlélet, biztosítva ezzel az egyenletes minőséget, valamint a szállítási határidők pontos betartását. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az elmúlt 15 évben a nyílászáró kereskedelemben szerzett tapasztalatunk. Szolgáltatásaink pontossága cégünk alap pilléreként szolgál.

Kapcsolat

  • Telefon: 06 36 515-264
  • Fax: 06 36 515-263
Berg System

Kövess minket

Főoldal Friss hírek Műanyag nyílászáró gyártás

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.