Főoldal Cégbemutató

Engedje meg, hogy a BERG System Kft. ügyvezetőjeként pár sorban bemutassam cégünket, mely több, mint 18 éves szakmai tapasztalatra építkezik a nyílászárók piacán. Cégünk 1999-ben alakult. A kereskedelmi tapasztalatokra alapozva, egy korszerű innovatív technológiával rendelkező nyílászáró gyártást hoztunk létre. A gyártás létrejöttével az volt a legfőbb célunk, hogy a hazai felhasználók számára is elérhető legyen egy magas minőségű műanyag nyílászáró család.

Nyílászáróink elkészítésekor elsődleges szempont, hogy a gyártósorról ne csupán egy ablak kerüljön le, hanem termékeinkben alkotásvágyunkon kívül benne legyen szívünk-lelkünk, elhivatott, több gyártó és forgalmazó által elismert szakembereink hozzáértése, valamint az alapanyagok (mint profil, szárnyműködtető vasalat, üveg és egyéb kiegészítők), kiváló minősége, hogy nevünk egyet jelentsen a kimagasló minőséggel és tartóssággal. Tudjuk, hogy a sikeres piaci jelenlétnek csak akkor van esélye, ha számunkra minden szempontból optimális beszállító partnerekkel tudunk együtt dolgozni. A teljes egészében magyar tulajdonú vállalat a hazai lakossági megrendeléseken kívül a külföldi piacokra is rendszeresen szállítja termékeit.

Berg SystemÚj gyártócsarnokunk 2013. nyarára készült el Egerben, könnyen megközelíthető helyen. A gondosan kiválasztott alapanyagokból, modern technológiával felszerelt gyártósorokon, jól képzett, a nyílászáró-gyártás területén több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereink készítik el Önnek, a kiváló ár-érték arányú ablakait és ajtóit.

A fent felsoroltakon kívül még az elismert, nagy múlttal rendelkező beszállítóinkkal való együttműködés is megbízhatóságunk alapját képezi.

Nyílászáróink SCHÜCO német profilrendszerből készülnek, ROTO vasalatokkal, melyek szintén garanciát jelentenek a minőségre, korszerűségre.

A BERG System Kft. rendkívül fontosnak tartja környezetünk védelmét, ezért a nyílászárók gyártásakor keletkező hulladék nem a környezetünket szennyezi, hanem újrahasznosítás formájában ismételten felhasználásra kerül.

Szinten a témát érinti, hogy a korszerű technológiával előállított nyílászáróink nem csak a fűtési költségeket csökkentik, hanem egyúttal hozzájárulnak a globális felmelegedés lassításához.

Filozófiánk részét képezi még a vevőközpontú szemlélet, biztosítva ezzel az egyenletes minőséget, valamint a szállítási határidők pontos betartását. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az elmúlt 18 évben a nyílászáró kereskedelemben szerzett tapasztalatunk. Szolgáltatásaink pontossága cégünk alap pilléreként szolgál!

Az alábbiakban bemutatom termékskálánkat a teljesség igénye nélkül, hiszen a széles szín- és formaválaszték nem teszi lehetővé, hogy kínálatunk valamennyi típusára kitérjek, azonban felhívnám figyelmüket a kiemelt részekre, hiszen ezek tekintetében versenytársaikat megelőzve vagyunk jelen a piacon. Minden egyéb további kérdésükben munkatársaimmal egyetemben állunk szíves rendelkezésükre. Termékeinket időtálló megoldást nyújtó, alumínium borítással is megrendelhetik.

Berg Classic CT70

Berg Classic+ CT70

Berg Trend 82

Berg Passive SI 82+

A fentiekben felsorolt nyílászáró családon túlmenően az alábbi szolgáltatásokkal állunk még szíves rendelkezésükre:

  • szakmai tanácsadás
  • saját gyártás
  • szállítás
  • szerviz
  • vevőszolgálat, garancia

Ezen kívül a nyílászáróink mellé ajánljuk az árnyékolástechnikai berendezéseket, belső könyöklőket, külső párkányokat és egyéb kiegészítőket.

Ha Ön nem csupán egy ablakot szeretne, hanem esztétikus, részleteiben alaposan megtervezett, precízen és odafigyeléssel kivitelezett nyílászárót, vegye fel velünk a kapcsolatot. Annak reményében, hogy hamarosan Partnerünkként köszönthetjük és bizonyítani tudjuk Önök felé, ha minket választ, a pontosság mellett egyúttal a minőséget és a megbízhatóságot is választja, kollégáimmal együtt állunk szíves rendelkezésére!

Üdvözlettel:

Stefán István                        BERG: "minőség a legfontosabb feladatunk"
ügyvezető

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

  • Telefon: 06 36 515-264
  • Fax: 06 36 515-263
Berg System

Kövess minket

Főoldal Cégbemutató

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.